Den nya Fabianfamiljen från Acutronic består av tre medlemmar. Var och en representerar riktmärket i sin klass, antingen non-invasiv, konventionell eller sofistikerad HFO-ventilation. De är konfigurerade för era specifika behov och kan uppgraderas med ytterligare alternativ.

Fabian + nCPAP Evolution

3 i en apparat

Den här enheten är smidig och kraftfull. Alla konventionella ventilationslägen, non-invasiva ventilationslägen och O2 terapiläge med högflödesgrimma integrerade i en enhet. Automatisk läckagekompensation med upp till 40%. Volymgaranti som tillval.

 

Fabian HFO

4 i en apparat

Den här enheten erbjuder alla alternativ för neonatala och pediatriska patienter ända upp till 30 kg. HFOV inklusive Lung Recruting Manoever, alla konventionella och non-invasiva ventilationslägen samt O2 behandling med högflödesgrimma. Har även volymgaranti.

 

Fabian Therapy Evolution

2 i en apparat.

Den här enheten är enkel och säker. Avancerad nCPAP och DuoPAP för nasal ventilation med automatisk läckagekompensation med upp till 40% förbättrar CO2 borttagning. O2 behandling med uppvärmd och befuktad högflödesgrimma.